allmänt

Sjuk och uttråkad. 

Fick gå hem från jobbet i fredags. Usch. Vad är det som går? Å så jävla ont i nacken! Kan inte böja huvudet bakåt alls. Känslan oxå ni vet när tankarna får fara fritt å man tror man har fått hjärnhinneinflammation 😱. Fast man kanske skulle haft ont i huvudet oxå då 😂. I går låg jag i sängen hela dagen. Lyxigt är ju faktiskt att jag fått frukost på sängen i två dagar. 

Lyxigt 🙏❤️😘
Idag fick jag ingen melon till. Så han börjar väl tröttna på att serva mig 😂😘

Å i går fick jag även sällskap en stund i sängen 😂. Han tyckte nog det va tråkigt här nere själv. Barnen satt å spelade där uppe oxå. Men jag tyckte oxå det va ensamt så vi kollade film. I dag är jag på benen så gott det går. Halsduk på för att hålla nacken varm. 

Försöker meditera mig frisk 😂🙏

Va en sväng på altanen oxå. Ville ha lite luft. Fick kort på en jätte fin  citronfjäril. 

Så fin 😍. Budskap ur solögasbok. ”Var lugn. En ny dag innebär en ny början. Min gåva till Dig är att få en nystart.”. ❤️ 🙏

Det är ju så jävla tråkigt att vara sjuk. Man gör inget, man har inte ens någon ork att göra något. Så hamnat på soffan igen. Tur det är dåligt väder. Å känner man är åt helvete för mycke på FB och insta 😧. Man orkar inte ens d 😂. 

Massa fåglar på besök 😊
I torsdags va vi å kollade utanför på en femma. Ville veta hur den låg. Å I porten hittade jag en vit fjäder. Jag hoppas, ber, önskar att det va tecken på att det är våran. Vi alla vill verkligen starta vårat nya liv där. ❤️🙏❤️🙏
Förena nytta med nytta 😊🙏
Va ute med gänget I torsdags oxå 😊
Hubbyn hittade en liten spindel I går när han grejade på altanen 😱😱
Kärlek ❤️. I nöd, lust och sjukdom 😂❤️
❤ ❤
❤ ❤
Han är knäpp 😂😂
Säger ju det 😂😂😘
❤ ❤
❤ ❤
Himlen svarade med ett hjärta oxå ❤️🙏😊
En broms jävel. Å så slöa. Som tur är iofs. Hubbyn viftade I väg den å den dog 😱😂
Utter, bäver fan vet jag 😂. Han bor i slussarna iaf 😍

Peace ✌️

Annonser