allmänt

Varning för svordomar!

Tänkte igår att vi inte skulle måla fan på väggarna innan vi pratat med krfm om auktionen igår! Men det skulle vi gjort! När man inte trodde det kunde bli värre så blev det, det. Krfm vill ju inte hjälpa människor att bli skuldfria iaf! Dom gör allt för att sakta ner denna processen. Nu ska dom inte ha visning förrän nästa år! Hur länge tror dom dårarna att man orka ha löneutmätning 8000 kr, lån på 4000 kr, 2 hyror en på 9000 å en på 8000.!hur länge ska dom hålla på! Först jagar dom livet ur en att man ska ut ur huset! Vi hade ingen sommar! Trodde vi skulle få ha jul! Har verkligen sett framemot denna julen å allt skulle vara klart! Va fan i helvete händer! Har vi inte blivit straffade nog med denna jävla skit! Hota me fogden jo tjenare! Vad fan gör dom då! Va fan sälj det där jävla huset för 600.000 då! Skiter fullständigt i vilket just nu! Skänk bort det! Jag orkar inte mer! Har jävligt svårt just nu att se vad som är meningen med detta! Hela jävla sommaren har man fått gå att bearbeta att man kommer bli av med sitt hem! Å nu asså dom är körda I grus! Ska vi verkligen inte få kunna fira jul heller för alla jävla pengar går åt till det andra jävla huset! Hubbyn skällde ut dom oxå. Men dom kunde inte göra något å tog inte hänsyn allt till att det kommer ju komma nya skulder nu för man inte kommer kunna betala allt det där! Hur jävla fucking länge ska man bli straffad! Just nu skiter jag i allt vad mina stena, tarotkort, healing heter ska elda upp skiten! För jag har gjort allt för att detta skulle gå igenom! Så vi kunde få en nystart! Å då ska dom jävlarna sätta stopp för detta! På riktigt! Tänka positivt? Dra åt helvete tänka positivt! Stå kvar i ringen? Dra åt helvete stå kvar i ringen! Manifestera å tacka? Dra åt helvete manifestera och tacka! Meditera? Dra åt helvete meditera! Kärlek? Dra åt helvete kärlek! Dra åt helvete allt ihop! Dra bara! Ska börja dyrka djävulen istället! Tror han hör mig mer! Allt har sin tid? Dra år helvete allt har sin tid! Detta är inte meningen! Ska bli skuldfri fast skulderna ökar fan e det då? Ha? Jag jobbar 100% å får lön som 75%. Tror ni det känns värdefullt det man gör på jobbet då? Det kan jag svar på nä det gör det inte!!

Får spel på allt! Skiter I fb oxå just nu! Får bli Instagram ett tag! Eller mobilen! Detta är inget rop på hjälp eller tyck synd om oss! Ville ha ur mig allt detta! Denna jävla skiten!

Glöm inte kramas!

Ta hand om varandra!

Annonser