Från offerkoftan till möjlighetsmanteln.

  • Det krävs 21-30 dagar att skapa en vana
  • Att höja självkänslan är kärnan till allt

Alla mina program går ut på att du ska gå ur offerrollen, sluta leva som people-pleaser, höja ditt egenvärde, höja din självkänsla, lära dig säga nej, skala av dig alla roller och fack du är stoppad i. Vi håller på i 30 dagar för att det ska bli en vana. Varför jobba 24 timmar på ett liv du inte vill ha, när du kan lägga 24 timmar på att jobba med ett liv du vill ha.

9/9-2019- Från offerkoftan till möjlighetsmanteln: Jag coachar/vägleder dig i 30 dagar. Varje morgon i en grupp på facebook kommer det komma ut en film om dessa ämnen, för att bli medvetna, för att kunna acceptera, förlåta, släppa taget, bryta gamla mönster och beteenden. Sluta leva som people-pleaser, säga nej, ge dig tid att läkas, stå emot trycket utifrån, egenvärde, självkänslan m.m.. Healing ingår om man vill ha det 3 ggr/ vecka. Å gruppen kommer finnas kvar å du är kvar även när nästa grupp kommer in…. 4999 kr är investeringen i dig själv. Swish funkar 0723957473.

När du betalt får du en länk till gruppen. Har du inte facebook går det bra med mail. Har du inte swish så går det lösa på annat sätt!

Mini retreat/workshop!

Den 28- 29 september är ni välkomna hem till mig på
mini retreat/workshop. Vi kommer rasera murarna på det som ni trodde va sanningen om hur livet bör ska vara. Vi ska prata om att våga känna och sluta stoppa huvudet i sanden, bearbeta det och sen släppa taget, självkänslan, egot, Egenvärde, nytänkande, medveten närvaro. Vi pratar om meditation och jag kommer visa olika varianter som finns, även tips och trix. Kommer också prata om det som faller in.

Det blir en andlig helg, där man får tillfälle att vara med likasinnade, dela erfarenheter.
Jag bjuder på fika och lunch.
Finns hotell ca 3 km i från mig om man vill sova här. Finns också tåg och bussförbindelser. Hör av er så hjälper jag gärna till.

Tid Lördag: 11-16
Tid Söndag: 11-16

Pris för båda dagarna är 2222 kr
Swish funkar 0723957473

Har du inte swish så går det att lösa

BOKNINGEN ÄR BINDANDE!

//med kärlek Qamilla

10/10 Healing och mindfulness i 21 dagar 1999 kr

ALLT SKER VIA EN GRUPP PÅ FB. Men går också att lösa via mail och sms!

Private coaching: 30 dagar, 1 timma om dagen pratar vi i telefonen, vi träffas 2 timmar en dag i veckan! Bor du långt borta så blir det videosamtal! Allt för att du ska nå din frihetskänsla! Din investering i dig själv är 4444 kr! Swish funkar! Har du inte swish så hör av dig så löser vi det på annat sätt!

Coachning- 800kr/timma – du kontaktar mig för bokning

Healing 30 minuter- 333 kr – du kontaktar mig för bokning

Tele: 0723957473

Facebook: qamilla nilsson

Facebook sida: https://www.facebook.com/sjalslivmedq/

Instagram: Qamilla_nilsson

//med kärlek Qamilla

Annonser